https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Kruibeke

Mooi Tuinfeest nabij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Kruibeke

Aan het speuren naar een mooie plaats om een tuinfeest te laten plaatsvinden vlakbij Kruibeke? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze fraaie oase van rust nabij Kruibeke is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Kruibeke. Dus, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Kruibeke, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Kruibeke voor chique tuinfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Kruibeke noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een tuinfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Kruibeke als het gaat over het inrichten van sublieme tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.