https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Kontich

Mooi Tuinfeest bij Kontich

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Kontich

Bent u op zoek naar een knappe zaal om een tuinfeest te laten doorgaan bij Kontich? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze rustige locatie vlakbij Kontich heeft alles om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kontich. Kortom, voor een op en top perfect tuinfeest bij Kontich, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Kontich voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek nabij Kontich noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Kontich ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een tuinfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Kontich als het aankomt op het organiseren van sublieme tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!