https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Koningshooikt

Prachtig Tuinfeest nabij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Koningshooikt

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een tuinfeest te laten plaatsvinden nabij Koningshooikt? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Koningshooikt heeft alles om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Koningshooikt. Dus, voor een perfect tuinfeest bij Koningshooikt, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Koningshooikt voor klassevolle tuinfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Koningshooikt en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Koningshooikt als het aankomt op de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw tuinfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Koningshooikt staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!