https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Hovorst

Prachtig Tuinfeest bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Hovorst

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een tuinfeest te vieren vlakbij Hovorst? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze prachtplek vlakbij Hovorst beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een tuinfeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hovorst. Kort gezegd, voor een fantastisch tuinfeest bij Hovorst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Hovorst voor stijlvolle tuinfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek nabij Hovorst en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hovorst ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Hovorst als het gaat over de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Hovorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.