https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Hove

Mooi Tuinfeest bij Hove

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Hove

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een tuinfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Hove? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze rustige locatie gelegen bij Hove is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor tuinfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hove. Kort gezegd, voor een perfect tuinfeest bij Hove, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Hove voor klassevolle tuinfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste parel nabij Hove noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove niets tekortkomen op tuinfeest. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Hove en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke tuinfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.