https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Herenthout

Prachtig Tuinfeest nabij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Herenthout

Op zoek naar een knappe plek om een tuinfeest te laten doorgaan bij Herenthout? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze prachtplek gelegen bij Herenthout heeft alles in huis om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Herenthout. Kortom, voor een fantastisch tuinfeest bij Herenthout, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Herenthout voor chique tuinfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Herenthout noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Herenthout en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke tuinfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw tuinfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!