https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Herentals

Mooi Tuinfeest nabij Herentals

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Herentals

Aan het speuren naar een fraaie stek om een tuinfeest te laten plaatsvinden vlakbij Herentals? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze prachtplek nabij Herentals heeft alles in huis om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een tuinfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Herentals. Kort gezegd, voor een gedroomd tuinfeest bij Herentals, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Herentals voor klassevolle tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Herentals badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek nabij Herentals en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herentals echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Herentals en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke tuinfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw tuinfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Herentals staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!