https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Grimbergen

Mooi Tuinfeest bij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Grimbergen

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een tuinfeest te organiseren vlakbij Grimbergen? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze rustige locatie gelegen bij Grimbergen heeft alles om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Grimbergen. Dus, voor een perfect tuinfeest bij Grimbergen, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Grimbergen voor chique tuinfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste parel nabij Grimbergen noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Door onze vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Grimbergen als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke tuinfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw tuinfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!