https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Edegem

Prachtig Tuinfeest bij Edegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Edegem

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een tuinfeest te vieren bij Edegem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Edegem is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor tuinfeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Edegem. Kort gezegd, voor een fantastisch tuinfeest bij Edegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Edegem voor klassevolle tuinfeesten

De uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Edegem noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem niets tekortkomen op tuinfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Edegem als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke tuinfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!