https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Diegem

Prachtig Tuinfeest bij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Diegem

Op zoek naar een mooie zaal om een tuinfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Diegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Diegem beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor tuinfeesten . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Diegem. Dus, voor een op en top perfect tuinfeest bij Diegem, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Diegem voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Diegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek nabij Diegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Diegem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Diegem absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een tuinfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Diegem en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.