https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Deurne

Prachtig Tuinfeest nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een tuinfeest bij Deurne

Op zoek naar een ideale gelegenheid om een tuinfeest te houden vlakbij Deurne? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Deurne heeft alles om van een tuinfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor tuinfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Deurne. Kortom, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Deurne, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Deurne voor klassevolle tuinfeesten

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft tuinfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Deurne baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een tuinfeest op wat velen de mooiste parel nabij Deurne noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Deurne ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Deurne niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Deurne en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde tuinfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!