https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Brussel

Prachtig Tuinfeest bij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Brussel

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een tuinfeest te laten doorgaan in de buurt van Brussel? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze prachtplek bij Brussel is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique tuinfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Brussel. Dus, voor een op en top perfect tuinfeest bij Brussel, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Brussel voor stijlvolle tuinfeesten

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Brussel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Brussel noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw tuinfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Brussel echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een tuinfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Brussel en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Brussel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.