https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Bossenstein

Prachtig Tuinfeest nabij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Bossenstein

Aan het speuren naar een ideale plek om een tuinfeest te laten plaatsvinden vlakbij Bossenstein? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Bossenstein heeft alles om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van tuinfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een tuinfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Bossenstein. Kortom, voor een perfect tuinfeest bij Bossenstein, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Bossenstein voor chique tuinfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Bossenstein noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Bossenstein als het aankomt op het inrichten van sublieme tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw tuinfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!