https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Boom

Mooi Tuinfeest bij Boom

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een tuinfeest bij Boom

Aan het speuren naar een ideale plaats om een tuinfeest te laten doorgaan vlakbij Boom? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord bij Boom is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een tuinfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boom. Kort samengevat, voor een perfect tuinfeest bij Boom, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Boom voor stijlvolle tuinfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Boom badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Boom noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boom ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw tuinfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Door onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Boom als het gaat over het inrichten van stijlvolle tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.