https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Boechout

Mooi Tuinfeest bij Boechout

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Boechout

Toevallig op zoek naar een fraaie gelegenheid om een tuinfeest te laten plaatsvinden bij Boechout? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Dit mooie, rustige oord bij Boechout is helemaal uitgerust om van een tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai tuinfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boechout. Kort gezegd, voor een perfect tuinfeest bij Boechout, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Boechout voor klassevolle tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Boechout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een tuinfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Boechout en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Boechout niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Boechout en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke tuinfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.