https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Berlaar

Mooi Tuinfeest nabij Berlaar

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een tuinfeest bij Berlaar

Aan het speuren naar een leuke plek om een tuinfeest te vieren bij Berlaar? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze rustige locatie bij Berlaar heeft alles om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een tuinfeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Berlaar. Kortom, voor een op en top perfect tuinfeest bij Berlaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Berlaar voor chique tuinfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft tuinfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Berlaar en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Berlaar ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een tuinfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Berlaar als het gaat over de organisatie van sublieme tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique tuinfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!