https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Beerzel

Prachtig Tuinfeest bij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een tuinfeest bij Beerzel

Op zoek naar een leuke plek om een tuinfeest te organiseren nabij Beerzel? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Beerzel beschikt over alle troeven om van een tuinfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van tuinfeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een tuinfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Beerzel. Kortom, voor een perfect tuinfeest bij Beerzel, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Beerzel voor chique tuinfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent tuinfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een tuinfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Beerzel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk tuinfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel echt niets tekortkomen op tuinfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Beerzel als het gaat over het inrichten van stijlvolle tuinfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw tuinfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een tuinfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.