https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Zaventem

Mooi Training bij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Zaventem

Aan het speuren naar een fraaie plek om een training te vieren nabij Zaventem? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze rustige locatie nabij Zaventem beschikt over alle troeven om van een training een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van trainingen . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique training in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Zaventem. Kortom, voor een op en top perfect training bij Zaventem, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Zaventem voor klassevolle trainingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft training nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een training op wat velen de allermooiste plek nabij Zaventem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zaventem ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem niets tekortkomen op training. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Zaventem als het aankomt op het organiseren van stijlvolle trainingen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.