https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Wommelgem

Mooi Training bij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Wommelgem

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een training te laten doorgaan vlakbij Wommelgem? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Wommelgem heeft alles in huis om van een training een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van trainingen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een training in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wommelgem. Kort samengevat, voor een perfect training bij Wommelgem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Wommelgem voor stijlvolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft training nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Wommelgem noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Wommelgem als het gaat over de organisatie van sublieme trainingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw training een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!