https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Wijnegem

Prachtig Training bij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Wijnegem

Op zoek naar een fraaie stek om een training te doen plaatsvinden bij Wijnegem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Wijnegem heeft alles om van een training een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van trainingen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Dus, voor een perfect training bij Wijnegem, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Wijnegem voor chique trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een training op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Wijnegem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw training -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem niets tekortkomen op training. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een training op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle trainingen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw training een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.