https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Wiekevorst

Prachtig Training nabij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Wiekevorst

Op zoek naar een leuke plek om een training te organiseren in de buurt van Wiekevorst? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Wiekevorst heeft alles om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van trainingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique training in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort gezegd, voor een onvergetelijk training bij Wiekevorst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Wiekevorst voor klassevolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft training nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een training op wat velen de mooiste parel in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Wiekevorst als het aankomt op het organiseren van sublieme trainingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw training een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!