https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Vremde

Prachtig Training nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Vremde

Aan het speuren naar een knappe zaal om een training te laten doorgaan bij Vremde? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze prachtplek nabij Vremde heeft alles in huis om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor trainingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique training in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Vremde. Kortom, voor een gedroomd training bij Vremde, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Vremde voor klassevolle trainingen

De ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent training nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een training op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde absoluut niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Vremde en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle trainingen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!