https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Ter Elst

Mooi Training bij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Ter Elst

Aan het speuren naar een knappe zaal om een training te houden vlakbij Ter Elst? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Ter Elst heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een training in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ter Elst. Kort gezegd, voor een op en top perfect training bij Ter Elst, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Ter Elst voor chique trainingen

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een training op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Ter Elst noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ter Elst ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Ter Elst echt niets tekortkomen op training. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Ter Elst als het gaat over de organisatie van stijlvolle trainingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw training een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!