https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Training bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Sint-Katelijne-Waver

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een training te organiseren in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Dan is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze prachtplek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver beschikt over alle troeven om van een training een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor trainingen . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai training in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort gezegd, voor een perfect training bij Sint-Katelijne-Waver, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Sint-Katelijne-Waver voor chique trainingen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een training op wat velen de allermooiste plek nabij Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle trainingen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle trainingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!