https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Schoten

Prachtig Training nabij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een training bij Schoten

Op zoek naar een knappe stek om een training te laten plaatsvinden nabij Schoten? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Schoten heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor trainingen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai training in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schoten. Kort gezegd, voor een op en top perfect training bij Schoten, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Schoten voor klassevolle trainingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft training nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste parel nabij Schoten noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw training -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten echt niets tekortkomen op training. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Schoten als het gaat over het inrichten van succesrijke trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schoten staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.