https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Schilde

Mooi Training bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Schilde

Aan het speuren naar een knappe plaats om een training te houden nabij Schilde? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze prachtplek vlakbij Schilde heeft alles in huis om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van trainingen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique training in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Kort samengevat, voor een perfect training bij Schilde, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Schilde voor chique trainingen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft training nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schilde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een training op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Schilde noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw training -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schilde echt niets tekortkomen op training. Dankzij de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Schilde en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke trainingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw training een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.