https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Schelle

Prachtig Training nabij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Schelle

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een training te houden vlakbij Schelle? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Schelle beschikt over alle troeven om van een training een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor trainingen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai training in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Schelle. Kort samengevat, voor een gedroomd training bij Schelle, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Schelle voor klassevolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Schelle badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een training op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Schelle noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schelle ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle niets tekortkomen op training. Door de vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Schelle als het aankomt op het inrichten van sublieme trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw training een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle trainingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!