https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Ranst

Mooi Training bij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Ranst

Aan het speuren naar een geschikte plek om een training te vieren nabij Ranst? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Deze rustige locatie vlakbij Ranst beschikt over alle troeven om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor trainingen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai training in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ranst. Dus, voor een gedroomd training bij Ranst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Ranst voor stijlvolle trainingen

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent training nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Ranst baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een training op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Ranst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst niets tekortkomen op training. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Ranst en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw training een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!