https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Puurs

Prachtig Training nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Puurs

Op zoek naar een leuke zaal om een training te laten doorgaan in de buurt van Puurs? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit verborgen pareltje nabij Puurs is helemaal uitgerust om van een training een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een training in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Puurs. Kortom, voor een gedroomd training bij Puurs, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Puurs voor stijlvolle trainingen

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Puurs baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een training op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Puurs en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Puurs ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs absoluut niets tekortkomen op training. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een training helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke trainingen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!