https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Nijlen

Prachtig Training bij Nijlen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een training te organiseren bij Nijlen? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Dit verborgen pareltje bij Nijlen beschikt over alle troeven om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor trainingen . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique training in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Nijlen. Kort samengevat, voor een gedroomd training bij Nijlen, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Nijlen voor stijlvolle trainingen

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft training nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een training op wat velen de mooiste parel in de buurt van Nijlen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Nijlen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Nijlen niets tekortkomen op training. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Nijlen als het gaat over de organisatie van onvergetelijke trainingen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.