https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Niel

Prachtig Training nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Niel

Bent u op zoek naar een mooie stek om een training te laten plaatsvinden nabij Niel? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Deze rustige locatie bij Niel beschikt over alle troeven om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van trainingen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een training in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kort samengevat, voor een onvergetelijk training bij Niel, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Niel voor klassevolle trainingen

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft training nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Niel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de mooiste parel nabij Niel noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Niel echt niets tekortkomen op training. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een training op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Niel en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke trainingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Niel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!