https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Mortsel

Prachtig Training nabij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Mortsel

Op zoek naar een knappe plek om een training te houden in de buurt van Mortsel? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Mortsel heeft alles in huis om van een training een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor trainingen . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Mortsel. Dus, voor een onvergetelijk training bij Mortsel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Mortsel voor stijlvolle trainingen

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een training op wat velen de allermooiste parel nabij Mortsel noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Mortsel absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Mortsel en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke trainingen . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw training een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Mortsel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.