https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Millegem

Prachtig Training nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Millegem

Op zoek naar een geschikte zaal om een training te vieren nabij Millegem? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze prachtplek nabij Millegem is helemaal uitgerust om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor trainingen . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Millegem. Kort samengevat, voor een op en top perfect training bij Millegem, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Millegem voor stijlvolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Millegem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Millegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Millegem ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem echt niets tekortkomen op training. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Millegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw training een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Millegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.