https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Machelen

Prachtig Training nabij Machelen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Machelen

Op zoek naar een ideale stek om een training te laten plaatsvinden bij Machelen? Dan is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Machelen is helemaal uitgerust om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor trainingen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Machelen. Kortom, voor een fantastisch training bij Machelen, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Machelen voor chique trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent training nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Machelen badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een training op wat velen de mooiste parel nabij Machelen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Machelen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen niets tekortkomen op training. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een training helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Machelen als het gaat over het organiseren van stijlvolle trainingen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw training een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!