https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Lint

Prachtig Training bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Lint

Bent u op zoek naar een mooie stek om een training te vieren nabij Lint? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze rustige locatie vlakbij Lint heeft alles in huis om van een training een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor trainingen . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai training in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lint. Kort samengevat, voor een op en top perfect training bij Lint, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Lint voor klassevolle trainingen

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Lint badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de mooiste parel nabij Lint en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint absoluut niets tekortkomen op training. Door onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Lint als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke trainingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.