https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Koningshooikt

Prachtig Training nabij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een knappe plaats om een training te houden bij Koningshooikt? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Koningshooikt heeft alles in huis om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor trainingen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique training in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een onvergetelijk training bij Koningshooikt, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Koningshooikt voor chique trainingen

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft training nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een training op wat velen de mooiste plek in de buurt van Koningshooikt en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een training op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Koningshooikt en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle trainingen . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.