https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Hovorst

Prachtig Training bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Hovorst

Bent u op zoek naar een leuke plek om een training te houden nabij Hovorst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Hovorst heeft alles in huis om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van trainingen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een training in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hovorst. Kort samengevat, voor een perfect training bij Hovorst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Hovorst voor chique trainingen

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft training nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een training op wat veel mensen de mooiste plek nabij Hovorst en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hovorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst echt niets tekortkomen op training. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Hovorst als het gaat over de organisatie van succesrijke trainingen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een training dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.