https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Hove

Mooi Training nabij Hove

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Hove

Aan het speuren naar een leuke plaats om een training te houden nabij Hove? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze prachtplek bij Hove heeft alles in huis om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor trainingen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een training in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hove. Dus, voor een perfect training bij Hove, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Hove voor chique trainingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent training nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Hove baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Hove en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hove ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hove echt niets tekortkomen op training. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Hove en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme trainingen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!