https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Herenthout

Prachtig Training nabij Herenthout

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Herenthout

Op zoek naar een geschikte stek om een training te laten plaatsvinden vlakbij Herenthout? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze fraaie oase van rust bij Herenthout heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van trainingen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort gezegd, voor een onvergetelijk training bij Herenthout, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Herenthout voor chique trainingen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent training nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de allermooiste plek nabij Herenthout noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout echt niets tekortkomen op training. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Herenthout en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw training een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!