https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Herentals

Mooi Training bij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Herentals

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een training te organiseren nabij Herentals? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit mooie, rustige oord nabij Herentals heeft alles in huis om van een training een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een training in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herentals. Kort samengevat, voor een onvergetelijk training bij Herentals, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Herentals voor klassevolle trainingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent training nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een training op wat veel mensen de mooiste parel nabij Herentals noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een training helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Herentals als het gaat over het organiseren van sublieme trainingen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw training een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!