https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Hemiksem

Prachtig Training nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Hemiksem

Op zoek naar een geschikte zaal om een training te doen plaatsvinden nabij Hemiksem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Hemiksem heeft alles in huis om van een training een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van trainingen . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een training in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kort samengevat, voor een gedroomd training bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Hemiksem voor stijlvolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft training nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een training op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hemiksem en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem echt niets tekortkomen op training. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een training helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Hemiksem als het aankomt op het organiseren van stijlvolle trainingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.