https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Grimbergen

Mooi Training nabij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Grimbergen

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een training te organiseren in de buurt van Grimbergen? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze prachtplek gelegen bij Grimbergen beschikt over alle troeven om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van trainingen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een training in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kortom, voor een onvergetelijk training bij Grimbergen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Grimbergen voor chique trainingen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent training nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Grimbergen badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste parel nabij Grimbergen noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op training. Door de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Grimbergen en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme trainingen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.