https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Edegem

Prachtig Training bij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een training bij Edegem

Aan het speuren naar een fraaie stek om een training te organiseren nabij Edegem? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze prachtplek vlakbij Edegem is helemaal uitgerust om van een training een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van trainingen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Edegem. Kort samengevat, voor een gedroomd training bij Edegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Edegem voor chique trainingen

De uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft training nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Edegem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een training op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Edegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Edegem echt niets tekortkomen op training. Door onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Edegem en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke trainingen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw training een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!