https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Duffel

Prachtig Training nabij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Duffel

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een training te organiseren nabij Duffel? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Dit verborgen pareltje gelegen bij Duffel beschikt over alle troeven om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van trainingen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een training in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Duffel. Kortom, voor een perfect training bij Duffel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Duffel voor stijlvolle trainingen

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft training nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Duffel baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Duffel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Duffel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel absoluut niets tekortkomen op training. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Duffel als het aankomt op het inrichten van sublieme trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw training een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.