https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Diegem

Mooi Training bij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een training bij Diegem

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een training te laten plaatsvinden bij Diegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit verborgen pareltje gelegen bij Diegem heeft alles om van een training een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor trainingen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Diegem. Kort gezegd, voor een op en top perfect training bij Diegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Diegem voor chique trainingen

De uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Diegem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een training op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Diegem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw training -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Diegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle trainingen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!