https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Deurne

Prachtig Training bij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Deurne

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een training te organiseren vlakbij Deurne? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze prachtplek gelegen bij Deurne beschikt over alle troeven om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van trainingen . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique training in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Deurne. Kort gezegd, voor een onvergetelijk training bij Deurne, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Deurne voor stijlvolle trainingen

De uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft training nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Deurne baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de mooiste parel nabij Deurne en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Deurne ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne echt niets tekortkomen op training. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Deurne en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme trainingen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!