https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Brussel

Mooi Training nabij Brussel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Brussel

Aan het speuren naar een knappe plek om een training te organiseren nabij Brussel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Brussel heeft alles om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van trainingen . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Brussel. Kort gezegd, voor een perfect training bij Brussel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Brussel voor chique trainingen

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft training nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Brussel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Brussel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel absoluut niets tekortkomen op training. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een training op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Brussel als het aankomt op het organiseren van stijlvolle trainingen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Brussel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!