https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Bossenstein

Prachtig Training nabij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een training bij Bossenstein

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een training te organiseren in de buurt van Bossenstein? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze prachtplek gelegen bij Bossenstein heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Bossenstein. Kortom, voor een op en top perfect training bij Bossenstein, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Bossenstein voor chique trainingen

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft training nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een training op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Bossenstein noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein echt niets tekortkomen op training. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Bossenstein en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke trainingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!