https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Berlaar

Mooi Training bij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Berlaar

Toevallig op zoek naar een fraaie gelegenheid om een training te houden bij Berlaar? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Berlaar is helemaal uitgerust om van een training een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van trainingen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Berlaar. Kort gezegd, voor een op en top perfect training bij Berlaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Berlaar voor klassevolle trainingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft training nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat velen de allermooiste parel nabij Berlaar noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Berlaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een training perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw training -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar absoluut niets tekortkomen op training. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een training helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Berlaar en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke trainingen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw training een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique trainingen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!