https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Beerzel

Mooi Training nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Beerzel

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een training te organiseren bij Beerzel? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze prachtplek in de buurt van Beerzel beschikt over alle troeven om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor trainingen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai training in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Beerzel. Kort samengevat, voor een onvergetelijk training bij Beerzel, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Beerzel voor chique trainingen

De immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft training nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een training op wat veel mensen de mooiste parel nabij Beerzel noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Beerzel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een training helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw training -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Beerzel absoluut niets tekortkomen op training. Door de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een training helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Beerzel als het aankomt op de organisatie van sublieme trainingen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw training een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een training dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique trainingen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Beerzel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!